Ervaren Projectleider

Belgium / The NetherlandsFull-time

Greensoil Group is begin 2016 opgericht door Martin Slooijer. GreenSoil Group biedt klanten duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor bodemverontreinigingen. Met onze zeer ervaren medewerkers ontwerpen en realiseren wij bodemsaneringsprojecten in voornamelijk complexe verontreinigingssituaties. GreenSoil is gespecialiseerd in in-situ en on-site bodemsaneringsprojecten en richt zich op de internationale bodemsaneringsmarkt.

Beste oplossing

Binnen onze totaalaanpak van bodemverontreinigingen wordt veelal een combinatie van technieken gebruikt maar waarbij het stimuleren van natuurlijke, biologische afbraakprocessen vaak centraal staat. Greensoil voert zelf het project uit als algemeen aannemer in nauwe samenwerking met strategische partners welke de daadwerkelijke uitvoering doen, waarbij het uiteindelijk gaat het om de beste oplossing voor een bodemprobleem.

Greensoil Group is op zoek naar een uitbreiding van ons team met: ERVAREN PROJECTLEIDER met onmiddellijke ingang in een voltijds werkverband

Wat ga je doen?
Als project leider ben je verantwoordelijke voor de goede uitvoering van complexe in situ (biologisch) bodemsaneringsprojecten in eerste instantie in België maar ook internationale opdrachten kunnen tot het takenpakket behoren. Je voert alle aspecten van complexe bodemsaneringsprojecten uit en draagt hierin een grote zelfstandigheid. Je takenpakket bestaat uit:
• Projectmanagent/Projectleiding van bodemsaneringsprojecten gedurende het ganse traject van aanleg tot afronding;
• Uitvoeren van complexe ontgravingen en on site biologisch reinigen van grond; • Het aanleggen van (in-situ) saneringssystemen en grondwaterzuiveringsinstallaties voor complexe verontreinigingen;
• Het opereren van (biologische) grondwater – en luchtzuiveringen; • Het aansturen en beheren van onderaannemers; jouw technische kennis en bestaande werkrelaties vormen een belangrijke invulling in de efficiënte uitvoering van de projecten;
• Het verzorgen van de contacten met de klanten;
• Rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden;
• Jouw kennis en ervaring zal met name ingezet worden in België zowel Vlaanderen als Wallonië • Belgische en Franse collega’s.
Je werkt in een dynamisch en betrokken team met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in biologische bodemsaneringen waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opbouw relevante ervaring in duurzame, biologisch saneren. Je bouwt niet alleen mee aan de groei van Greensoil Group maar eveneens aan het vergroenen van bodemsanering in België en wereldwijd, een relatief onontgonnen vakgebied maar niet voor Greensoil!

Dit verwachten wij van jou:
Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en een relevante opleiding op masterniveau in wetenschappen bij voorkeur in milieu, (hydro)geologie, bio-ingenieur, biologie,…). Technische affiniteit met bodemsanerings,-waterzuiverings- of luchtzuiveringstechnieken, ruime kennis van de Belgische aannemerswereld en een open geest in combinatie met een authentieke persoonlijkheid zijn de belangrijkste aspecten van jouw profiel Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden goed zijn en dat je representatief bent. Je hebt een vlotte kennis van de Nederlandse en Franse taal en hebt degelijke kennis van de Engelse taal gezien de internationale context. Je hebt zin om deel uit te maken van een nieuwe organisatie met een sterke orderportefeuille en bent gedreven om op korte termijn deze organisatie mee vorm te geven.

Dit bieden wij jou:
Een uitdagende functie in een unieke omgeving: je kan vanaf dag 1 deel uitmaken en je verder ontwikkelen in een nieuw bedrijf met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, met high profile projecten en klanten, in een internationale context. Het gaat om een fulltime dienstverband voor onbepaalde duur. Jouw verloningspakket is marktconform en afhankelijk van opleiding, kwaliteiten en relevante werkervaring. Naast een goed salaris, 23 vakantiedagen plus 6 collectieve dagen, onkostenvergoeding zijn andere extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, GSM en verzekeringen bespreekbaar in functie van jouw profiel en werkervaring.

Beschrijving locaties:
De maatschappelijke zetel van Greensoil Group is gevestigd in Genk, Thor Park - een campus voor innovatieve en duurzame startups. Greensoil Group heeft verder een vestiging in Papendrecht (Ndl) en mogelijkheid om te werken vanuit regio Gent. Je woonplaats is bij voorkeur regio Antwerpen/Gent. Je uitvalsbasis zal regio Gent/Antwerpen zijn waar je Belgische collega’s ook gebaseerd zijn maar minstens één tot twee dagen per week zal je in de vestiging in Alblasserdam werken om kennis uit te wisselen en op te doen met je collega’s projectleider. Afhankelijk van je takenpakket zal je ook op verschillende saneringslocaties in België en buitenland ingeschakeld worden. 

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Tits, HR verantwoordelijke (ma t/m vr telkens namiddag) of Rogier De Waele, Client en Accountmanager via +32 479.85.45.75.(ma t/m do). Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar m.tits@greensoilgroup.com.

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Dan ontvangt Greensoil Group graag jouw gegevens. Solliciteer vóór 30 juli a.s. en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Vacancy overview


Upload…
Upload…