Site Manager

Belgium / The NetherlandsFull time

GreenSoil Group biedt klanten duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor bodemverontreinigingen. Met onze zeer ervaren medewerkers ontwerpen en realiseren wij bodemsaneringsprojecten in voornamelijk complexe verontreinigingssituaties. GreenSoil is gespecialiseerd in in-situ en on-site bodemsaneringsprojecten en richt zich op de internationale bodemsaneringsmarkt. Binnen onze totaalaanpak van bodemverontreinigingen wordt veelal een combinatie van technieken gebruikt maar waarbij het stimuleren van natuurlijke, biologische afbraakprocessen vaak centraal staat. Greensoil voert zelf het project uit als algemeen aannemer in nauwe samenwerking met strategische partners welke de daadwerkelijke uitvoering doen, waarbij het uiteindelijk gaat om de beste oplossing voor een bodemprobleem aan te bieden.

Greensoil Group is op zoek naar een uitbreiding van ons team en werft aan: Site Manager (Nl / BE) met onmiddellijke ingang in een voltijds werkverband.

Als Site Manager  ben je in samenwerking met de Projectmanager, verantwoordelijk voor het uitvoeren van de sanering en toezichthouder op het gebied van veiligheid op de werkplek.

Talent voor deze taken  :

 • Coördineren en uitvoeren van saneringsprojecten (of deelprojecten) op de werf; technische, organisatorische en personeelsgebonden coördinatie en opvolging, in samenspraak met de projectmanager.
 • Vertegenwoordiging van Greensoil op de werfplek en waken over de kernwaarden van Greensoil op locatie.
 • Zorgen voor de volledige werfinrichting bij opstart van een saneringsproject.
 • Het dagelijks aansturen van werknemers op de uitvoeringslocatie van zowel Greensoil personeel, als ingehuurd personeel en onderaannemers
 • Het coördineren en controleren van onderaannemers en opvolging van het werk van onderaannemers op vlak van planning, volledigheid en kwaliteit en veilige werkuitvoering.
 • Bijhouden van een uitvoeringslogboek (dagelijkse registratie ingezet personeel/materieel, uitgevoerde werken etc.) en het processturingslogboek.
 • Communicatie intern : Projectmanager dagelijks up-to-date houden over status project; indien nodig zorgdragen voor deugdelijke overdracht naar collega
 • Communicatie extern : leveranciers en onderaannemers,
 • Communicatie in overleg met projectmanager mbt adviesbureau, klant en derden (pers/overheid)
 • De Projectmanager ondersteunen in de uitvoeringsvoorbereiding, zich inwerken in de bestaande omstandigheden van de bouwplaats (o.a. in reeds gemaakte afspraken met onderaannemers en leveranciers, officiële locatievoorwaarden, bestaande documentatie, ...).
 • Aangeven van resourcebehoefte.
 • Bewaken van het uitvoeringsplan, verbruik van grondstoffen, producten en materialen
 • Controle van de naleving van de sociale en fiscale wetgeving bij inzet van onderaannemers en leveranciers (identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders).
 • Deelnemen aan voortgangsoverleg, bijv. controle van de naleving van de uitvoeringsplanning.
 • Is verantwoordelijk voor het tijdig signaleren en aanvragen van materieel en materiaal t.b.v. de uitvoering; evenals controle van inkomende materialen op kwaliteit, hoeveelheid en tijdstip levering.
 • Tijdig afvoeren van materieel en opmaak van retourlijst.
 • Controle gebruik gekeurd materieel en technisch onderhoud van het elektrisch handgereedschap.
 • Registratie van alle prestaties voor derden of meerwerken, (met name controle meerwerken en eventuele regie-uren).
 • Mee bewaken en vroegtijdig signaleren van budgettaire afwijkingen aan de projectmanager mbt (tijdgebonden) bouwplaatsvoorzieningen.
 • Registreren van andere afwijkingen en wijzigingen t.o.v. het projectplan
 • Melden van afwijkingen bij de projectmanager en waar dit KVGM afwijkingen betreft deze bezorgen aan de de KVGM-functionaris.
 • Up-to-date houden van de KVGM documenten in samenspraak met de projectmanager.
 • Verantwoordelijk voor voorgang van het project, het respecteren en controleren van voorschriften m.b.t. de preventie van ongevallen/veiligheid en orde en netheid op de bouwplaats
 • Waarborgen veiligheid en bewaking milieueffecten
 • Zorg dragen voor de juiste scheiding en opslag van afvalstromen
 • Actieve naleving voorschriften voortkomend uit vergunningen en milieuvoorschriften
 • Waar mogelijk en opportuun uitvoerend meewerken, mits bovenstaande taken tijdig en juist uitgevoerd kunnen worden.

Je rapporteert aan :

 • Per project de respectievelijke projectmanager

Je werkt SAMEN in een dynamisch en betrokken internationaal team met gezamenlijk meer dan 200 jaar ervaring in biologische bodemsaneringen waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opbouw van relevante ervaring in duurzaam, biologisch saneren.

Je maakt DEEL uit van een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en out of the box durft denken en doen.

Dit verwachten wij van jou:

Je hebt aantoonbare praktijkervaring van min 3 jaar als uitvoerder van bodemsaneringsprojecten (5 jaar als een bewijs van een Bachelor /MBO opleiding niet beschikbaar is) in dit vakgebied en een relevante opleiding op minimaal bachelor /MBO niveau voor civiele techniek of milieu, cultuurtechniek of procestechnologie, of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding . Je bent leergierig, open en breed geïnteresseerd. Je hebt zin voor initiatief en bent flexibel inzetbaar en een constructieve persoonlijkheid. Je werkt het best in een team, hebt affiniteit met mensen maar kan tegelijk zelfstandig werken. Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden goed zijn en dat je representatief bent. Je bent de Nederlandse en bij voorkeur Franse taal machtig en hebt degelijke kennis van de Engelse taal gezien de internationale context.

Relevante opleidingen: gasmeten, opleiding veiligheid voor leidinggevenden (VOL-VCA), EHBO of BHV , CROW

Kennis van relevante wet- en regelgeving;

Dit bieden wij jou:

Een uitdagende functie in een unieke omgeving: je kan vanaf dag 1 deel uitmaken en ervaring opdoen in een dynamisch bedrijf, met high profile projecten en klanten, in een internationale context. Dit laat jou toe om op korte termijn zeer veel ervaring op te doen en je persoonlijk sterk te ontwikkelen met significante doorgroeimogelijkheden. Je kan werken in een omgeving waar de kennis van een groot bedrijf aanwezig is, maar de dynamiek van een klein bedrijf heerst (grote autonomie, sterke kennisuitwisseling en korte beslissingsstructuren). Kortom, bij Greensoil gaat het op alle vlakken vooruit!

Jouw verloningspakket is afhankelijk van opleiding, kwaliteiten en werkervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband voor onbepaalde duur.

Beschrijving locaties:

De maatschappelijke zetel van Greensoil Group is gevestigd in Genk, Thor Park - een campus voor innovatieve en duurzame onderneming. Greensoil Group heeft verder een vestiging in Papendrecht (Nl) en in Gent.  Jouw werkgebied zal voornamelijk op locaties zijn in België, Nederland en occasioneel ‘buitenland’.

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Dan ontvangt Greensoil Group graag jouw gegevens. We zien je sollicitatie, met curriculum vitae en uitgebreide motivatie graag tegemoet.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Tits, Finance & HR Director via m.tits@greensoilgroup.com.

Vacancy overview


Upload…
Upload…