Technieker

Belgium / The NetherlandsFull time (40h)

GreenSoil Group biedt klanten duurzame en kostenefficiënte oplossingen voor bodemverontreinigingen. Met onze zeer ervaren medewerkers ontwerpen en realiseren wij bodemsaneringsprojecten in voornamelijk complexe verontreinigingssituaties. GreenSoil is gespecialiseerd in in-situ en on-site bodemsaneringsprojecten en richt zich op de internationale bodemsaneringsmarkt. Binnen onze totaalaanpak van bodemverontreinigingen wordt veelal een combinatie van technieken gebruikt maar waarbij het stimuleren van natuurlijke, biologische afbraakprocessen vaak centraal staat. Greensoil voert zelf het project uit als algemeen aannemer in nauwe samenwerking met strategische partners welke de daadwerkelijke uitvoering doen, waarbij het uiteindelijk gaat om de beste oplossing voor een bodemprobleem aan te bieden.

Greensoil Group is op zoek naar een uitbreiding van ons team met: TECHNIEKER met onmiddellijke ingang in een voltijds werkverband (40 uur). 

Wat ga je doen?

Als technieker ondersteun je de Technical Engineer (TE) bij het plaatsen en technisch onderhoud van de installaties op grond- en grondwatersaneringen. Daarnaast ondersteun je de Sitemanagers (planning door TE) bij de uitvoering van projecten en aanleg van systemen.

Het takenpakket bestaat uit:

 • Uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan lopende in-situ saneringssystemen/grondwaterzuiveringsinstallaties (RI)
 • Ondersteuning indien nodig bij afname bij de fabriek (FAT), interne levering incl. as-built P&ID, elektrisch schema en beknopte handleiding / instructie.
 • Plaatsen/aansluiten/opstarten (SAT) indien nodig RI’s in ondersteuning van de TE binnen een project.
 • Ondersteuning bij het technisch onderhoud aan de installaties. Zodat de installaties technisch goed blijven werken, tevens het:
  • up tot date houden documentatie
  • bijhouden keuringen / standaard onderhoud, etc.
  • waken over standaardisatie en permanent communicatie hierover
  • efficiency in planning/onderhoud
 • Uitvoerend bij demobilisatie van de RI’s, in ondersteuning van de TE / PM.
 • Mede verantwoordelijk voor het Greensoil materieel en materiaal beheer.
 • Uitvoerende ondersteuning bij de aanleg van systemen
 • Het vastleggen en terugkoppelen van alle werkzaamheden en bevindingen in dagboeken.
 • Het uitvoeren van een initiërende rol ten aanzien van de technische verbetering van de installaties.
 • Eventueel deelnemen aan opvolging van storingen buiten reguliere werktijden.
 • Ondersteunen binnen de uitvoeringsfase waar nodig op elektrisch / installatietechnisch gebied.
 • Melden van afwijkingen bij de TE/Projectmanager en waar dit KVGM afwijkingen betreft deze bezorgen aan KVGM-functionaris.
 • Mede bewaking verbruik grondstoffen, producten en materialen
  • Communicatie intern en extern (dit laatste in afstemming met de TE)
  • Waar nodig, zorgdragen voor juiste scheiding en opslag van afvalstromen
  • Actieve naleving voorschriften voortkomend uit vergunningen en milieuvoorschriften
 • Is verantwoordelijk voor het tijdig signaleren van problemen binnen de afdeling en het kenbaar maken bij de leidinggevende;
 • Algemene uitvoerende taken binnen het bedrijf (kantoor/locatie/…) 

Je werkt in een dynamisch en betrokken team met zeer veel ervaring in biologische bodemsaneringen waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opbouw van relevante ervaring in duurzaam, biologisch saneren.

Je maakt deel uit van een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en out of the box durft denken en doen.

Dit verwachten wij van jou:

Je hebt minstens 5 jaar werkervaring op het gebied van onderhoud aan technische installatie en een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau. Je bent leergierig, open en breed geïnteresseerd. Je hebt zin voor initiatief en bent flexibel inzetbaar. Je hebt affiniteit met mensen maar kan tegelijk zelfstandig werken. Het spreekt voor zich dat je communicatieve, schriftelijke en sociale vaardigheden goed zijn en dat je representatief bent. Je bent de Nederlandse taal machtig en hebt degelijke kennis van de Engelse taal gezien de internationale context.

Je hebt zin om deel uit te maken van een nieuwe organisatie met een sterke orderportefeuille en bent gedreven om op korte termijn deze organisatie mee vorm te geven. Ervaring in de aannemerswereld is een plus.

Dit bieden wij jou:

Een uitdagende functie in een unieke omgeving: je kan vanaf dag 1 deel uitmaken en ervaring opdoen in een nieuw bedrijf, met high profile projecten en klanten, in een internationale context. Dit laat jou toe om op korte termijn zeer veel ervaring op te doen en je persoonlijk sterk verder te ontwikkelen. Je kan werken in een omgeving waar de kennis van een groot bedrijf aanwezig is, maar de dynamiek van een klein bedrijf heerst (grote autonomie, sterke kennisuitwisseling en korte beslissingsstructuren). Kortom, bij Greensoil gaat het op alle vlakken vooruit!

Jouw verloningspakket is afhankelijk van opleiding, kwaliteiten en werkervaring. Het gaat om een fulltime dienstverband voor in eerste instantie bepaalde duur, wat later bij goed functioneren kan overgaan naar onbepaalde duur.

Beschrijving locaties:

De maatschappelijke zetel van Greensoil Group is gevestigd in Genk, Thor Park - een campus voor innovatieve en duurzame startups met mogelijkheid tot flexwerken. Greensoil Group heeft verder een vestiging in Papendrecht (Nl) en mogelijkheid om te werken vanuit Gent.

Je uitvalsbasis zal het kantoor in Papendrecht zijn.

Kijk ook op www.greensoilgroup.com.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mireille Tits, HR verantwoordelijke (ma t/m vr telkens voormiddag).Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar m.tits@greensoilgroup.com.

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Dan ontvangt Greensoil Group graag jouw gegevens. We zien je sollicitatie, met curriculum vitae en uitgebreide motivatie graag tegemoet.

Vacancy overview


Upload…
Upload…